+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València CF descarta el fitxatge de Rodrigo Caio

Per Blanquinegres · 29 Juny, 2015

El València ha descartat esta vesprada el fitxatge del mig centre i central provinent de Sao Paulo, Rodrigo Caio, a causa dels seus problemes en el genoll esquerre. Fins a tres metges diferents han realitzat un examen al jugador en els últims dies i els informes han desaconsellat el fitxatge.

En la primera revisió mèdica per part del Dr. Juan Albors, metge del club, l’informe va ser negatiu. Posteriorment va haver-hi una segona revisió, externa, per part del Dr. Enrique Gastaldi, que també va tindre un resultat negatiu. Per última instància i a petició de Jorge Mendes es va consultar una tercera opinió, la del prestigiós Dr. Ramón Cugat. Caio va viatjar fins a Barcelona on va ser sotmés a la tercera revisió mèdica. Esta última també amb un resultat desfavorable. D’esta manera, el València CF pren la decisió de desestimar el fitxatge de Rodrigo Caio.

Rodrigo Caio va patir el passat mes d’agost un trencament de lligament creuat anterior en el seu genoll esquerre que l’ha fet fora dels terrenys de joc fins al passat mes d’abril. A més, esta lesió es suma a un problema en la ròtula que va tindre als 15 anys.