ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València denúncia insults racistes contra Peter Federico, realitzats per aficionats del Reial Madrid

Per Blanquinegres · 04 Març, 2024

Peter Federico acaba de rebre en les últimes hores una gran onada d’insults de tot tipus per part del madridisme que ha pagat en la seua figura tot l’odi que té contra l’afició valencianista.

Després de l’intens partit del dia d’ahir, les xarxes socials s’han plagat de comentaris en contra del València i han tornat a acusar des de la capital d’Espanya a tota una afició com a racista.

Peter Federico, jugador encara del Reial Madrid i cedit al València, ha rebut insults de tot tipus. El més repetit ha sigut l’emoticona d’una rata. Això ha provocat que el futbolista tancara els comentaris de les seues xarxes socials.

La denúncia del València

El València, a última hora d’ahir, va publicar un missatge a través de les seues xarxes socials denunciant els insults que havia rebut Peter Federico: “El València reitera el seu compromís en la lluita contra la discriminació en qualsevol de les seues formes. Són totalment inadmissible alguns comentaris fomentant l’odi que està rebent el nostre jugador Peter Federico. Per un futbol i una societat lliure de discriminació i violència”