ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València denuncia estos actes vandàlics contra empleats del club

Per Alex Alfaro · 08 Febrer, 2023

(foto Plazadeportiva.com)

La tensió per la mala situació esportiva i social del València està creant un mala ambient entre els aficionats i el club que deriva, en alguna ocasió, a actes vandàlics.

Segons ha informat Plaza Deportiva, diversos empleats del club han patit en les últimes dates amenaces personals. Segons este diari, un empleat del cercle de confiança de la presidenta Lay Hoon, va trobar en la seua bústia amenaces com a “Fill de puta venut. Lim Go Home”. A més, este empleat afirma que el seu cotxe ha aparegut amb les rodes punxades i amb desperfectes en la carrosseria.

Tot això uns dies després que la presidenta del València, Lay Hoon Chan, ja avisara en roda de premsa que això estava ocorrent i Javier Solís, director corporatiu del club, va aprofitar la oportunitat per a demanar que “no es travesse la línia roja perquè els nostres empleats, siga en parcel·la esportiva o oficines, estan patint violència verbal, fins i tot material, a través de les xarxes socials i altres situacions”.

Altres empleats també han rebut atacs. Per exemple, es va filtrar la matrícula i una foto del cotxe de Miguel Ángel Corona a través de la seua xarxa social Twitter. Yunus Musah va rebre colps de diferents aficionats en el seu cotxe particular.

En les xarxes socials també són molts els que reben insults com Ricardo Arias que, després de publicar un missatge d’acomiadament per a Gattuso, va rebre insults com “Embrutes el teu nom”, “còmplice”, “t’esborrarem de la nostra història”, “palmero”, “mercenari”, “fàstic en el que heu convertit al València”, “que tes has d’estar per a aguantar mamant ací dins”.