Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València demana la cessió d’un davanter del Llevant

Per Blanquinegres · 31 Agost, 2023

Rubén Baraja decidirà en les pròximes hores quin és el davanter de baix cost que la direcció esportiva contracta per a tancar el mercat de fitxatges estival. El club li ha plantejat una llista amb tres alternatives barates que encaixen dins dels paràmetres econòmics del club i que, prèviament, ha validat Singapur. Cap d’elles és primera opció ni es correspon exactament amb el perfil que va demandar l’entrenador per a la seua idea de joc durant les reunions prèvies a la seua renovació de contracte.

El club únicament disposa de 750000 euros nets per a abordar la contractació d’un davanter, circumstància que sorprén després que Singapur aprovara pagar cinc milions pel préstec de Rafa Mir des del Sevilla. A Mir ho representa Jorge Mendes.

Baraja es veu obligat a decantar-se per un atacant ‘low cost’ davant la crua alternativa d’enfrontar la temporada fins a l’obertura del mercat d’hivern amb un únic davanter en la seua plantilla. El club l’espenta al fet que prenga eixa decisió.

Segons ha informat Deportes Cope València, l’agent de Dani Gömez va consultar aquesta setmana amb el Llevant, a petició del València, si negociaria l’eixida del davanter a l’Estadi de Mestalla. El Llevant es va negar en rotund.