Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València demana 25 milions d’euros per Maxi Gómez

Per Pablo Marquez · 14 Abril, 2021

El València és conscient que la pròxima temporada serà tan complicada com l’anterior. El fet de no classificar-se per a la Champions League obliga a retallar el pressupost encara més. Per este motiu, des de la cúpula directiva del club són conscients que és necessari vendre futbolistes per a poder quadrar pressupostos.

El València vol vendre a Maxi Gómez

En esta ocasió, tot fa indicar que un dels futbolistes que el club considera com a transferibles és Maxi Gómez. El futbolista uruguaià no està realitzant una bona temporada, però és un futbolista molt valorat en el mercat i podria eixir per un bon preu.

De fet, segons ha informat el periodista valencià, Héctor Gómez, el València CF ha taxat a Maxi Gómez en vint-i-cinc milions d’euros. Des del club consideren que, degut al seu mal estat de forma, és una xifra molt raonable, ja que Maxi és un futbolista amb molt futur per davant. A més, quan està en ratxa és un jugador clau per a qualsevol equip, perquè té un elevat nivell golejador.

Equips de les grans lligues d’Europa s’interessen per Maxi

En principi, vint-i-cinc milions d’euros sembla una xifra molt elevada. Encara més després de la crisi del coronavirus, la qual ha obligat als clubs a rebaixar les seues pretensions i escometre fitxatges més assequibles. No obstant això, Hèctor Gómez ha afegit que equips de la Premier League, la Serie A i la Lliga Santander estan interessats en Maxi Gómez.

El fet que hi haja molts equips interessats en ell podria suposar l’arribada de diverses ofertes. Amb més ofertes, el preu de venda de Maxi podria ser més elevat. L’estiu al València CF s’espera mogut, perquè la necessitat de quadrar els pressupostos continua a l’ordre del dia.

En principi, tot fa indicar que Maxi Gómez serà la venda per la qual s’ingressarà més. No obstant això, mai es pot saber amb certesa, perquè podrien arribar ofertes per altres futbolistes com José Gayà o Gonçalo Guedes, els quals tenen un mercat major que el davanter uruguaià.