Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València demana 20 milions per Mamardashvili

Per Manel Rumbau · 01 Agost, 2023

El futur de Giorgi Mamardashvili al València és tota una incògnita. Després de setmanes d’intensos rumors on es parlava d’una eixida més que obligatòria per poder quadrar comptes i disposar de “cash” al mercat de fitxatges, el cert és que la venda de Yunus Musah a l’AC Milan pot dificultar l’opció d’eixir del club. No obstant això, la situació actual del Fair Play fa pensar en què el club podria trobar-li una eixida.

Tot i això, els rumors del porter georgià segueixen en auge amb el pas del mercat. Fa unes setmanes, el Bayern de Munic va preguntar per Giorgi i, al contrari que altres interessos, sí que va haver-hi una reunió per ell. No obstant això, en aquesta reunió ni va haver-hi proposada al jugador ni tan sols diàleg sobre les condicions en les quals podria abandonar el València, ja que en aquesta trobada els alemanys van traslladar al jugador que era una opció que els interessava molt sempre que la lesió de Neuer no s’allarguara molt més en el temps.

Tot i això, es cert que al final no es va poder concretar res per Mamardashvili. D’aquesta forma, el georgià ha pogut tornar al treball a Paterna per completar els seus primers entrenaments de la pretemporada amb l’equip, així com debutar a la temporada davant l’Alabés (2-0).

El preu actual d’eixida de Mamardashvili 

Es cert què el València ja hauria pogut vendre’l per una xifra molt a prop dels 20 milions d’euros, però es va negar. Les seues perspectives a l’hora de vendre al porter eren molt més elevades i això ha provocat que les portes s’hagen anat tancant amb el pas del mercat.

Arribats a aquest punt, el club de Mestalla ha d’assumir que hui dia és impossible vendre’l pel que pretén, ja que el mercat de porters s’ha mogut bastant.

Ara bé, hi ha una altra carta que encara pot jugar-se el club que atemptaria contra els seus propis interessos. Aquesta opció passa per acceptar el que vinga d’ací al 31 d’agost que és quan es tanca el mercat. És a dir, acceptar una nova oferta expressa de 20 milions amb la condició d’eixir del mal pas sabent que no és una bona operació a mitjà termini.