Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

El València deixa tirada a Carolina Martínez després d’una lesió lligament creuat

Per Alex Alfaro · 17 Juny, 2021

Carolina Martínez, jugadora de les categories inferiors del València C.F es va trencar el lligament creuat el 22 de març. Després de 2 mesos de recuperació i 7 anys de lluita per la samarreta del València C.F, el club ha decidit prescindir dels seus serveis.

Segons ha pogut confirmar Blanquinegres, el club s’excusa en un baix rendiment per a prescindir el contracte.

La lesió es va produir en un partit en un partit oficial, i aquest fet deixa sense arguments al València, qui a partir d’ara deixa de suministrar qualsevol recurs a la futbolista, molt necessaris en una lesió d’aquesta rellevància. El club únicament es remet ha tirar pilotes fora, i a facilitar que altres clubs ajuden a Carolina, en comptes d’encarregar-se ells mateixos, com faria qualsevol club gran. La pròpia Carol ho ha explicat amb tot luxe de detalls en una publicació en les seues xarxes socials personals, on s’ha mostrat molt enfadada amb l’actitud del club.

“Estic segura que el València C.F algun dia tornarà a representar el que ha sigut, posant en la seua adreça a persones justes, humanes i objectives i que podré tornar a gaudir del futbol en un club on se’m respecte i se’m valore”. A més, en línies anteriors esmenta que aquells valors dels quals presumeix el club porten temps sense complir-se amb unes certes jugadores de l’acadèmia.

Després de la publicació, han sigut centenars els aficionats que s’han solidaritzat amb Carol, sent un exemple més de la nefasta gestió de Meriton amb l’Acadèmia. A més, l’ex valencianista no ha deixat passar l’oportunitat d’agrair a entrenadors i companyes pels 7 anys que han estat al seu costat.