Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València “deixa oberta la porta” a les eixides i estes són les alternatives

Per Alex Alfaro · 22 Gener, 2023

El València C.F no té damunt de la taula únicament arribades com són el cas del migcampista i del jugador de banda que va demanar Gattuso. Durant el dia de hui, Blanquinegres  li ha preguntat a l’entrenador del València si la porta de les eixides encara està oberta o si en el cas de que finalment aplegara un futbolista, s’obriria la possibilitat de que eixiren alguns jugadors. I malgrat que per la resposta de Gattuso pot donar a entendre que únicament parla de les arribades, des del club s’afirma que fins al 31 de gener en el mercat les opcions de fixatges i de vendes està oberta. “Pense que sí. Ací tot el dia estic parlant d’això, però he d’escoltar també que cal respectar un Joc net. Un jugador que vinga ací ha de vindre per a ajudar a l’equip. Estem esperant i escoltant. Si ha de vindre un jugador ha de ser per a ajudar a l’equip, si no per a què vindrà”, han sigut les paraules de Gattuso hui en roda de premsa. 

En este context, Gattuso té l’acord per part del màxim accionista de que no eixquen jugadors si primer no hi ha fitxatges. No obstant, l’aterratge d’un migcampista en l’aeroport de Manises provocaria un canvi de 180º.  Aixina està el cas de cada jugador que ha tingut alguna possibilitat d’eixir durant este mercat.

Toni Lato

Està rendint a un nivell molt gran en els últims partits encara que de poc val perquè el València ja té decidit que no apostarà amb ell. L’oferta de renovació del 50% del salari i de només dos anys de contracte és insuficient i el València es troba a l’espera de veure què ocorre amb Olympiakos i l’interés de Míchel en el futbolista. Encara queden onze dies perquè el club grec realitze alguna oferta perquè el València canvie d’opinió respecte al futur del futbolista.

Jesús Vázquez

Jesús no està tenint les oportunitats que li havien promés i dimecres passat a Gattuso li va molestar que li preguntaren pel jugador. Com vam avançar esta setmana en Blanquinegres, el Getafe té el compromís d’esperar fins al final per Jesús Vázquez, perquè entre altres coses així li ho ha demanat el València

Foulquier

El València ha pogut rebre diners per a traure a Foulquier per part de fins a dos equips de primera divisió, segons ha informat la Cadena SER.

Marcos André

També haurem d’estar atents al que ocorre amb Marcos André fins a l’últim dia de mercat. Cal recordar que equips com el Rayo Vallecano el van voler fins al final del mercat estival encara que finalment no va ser possible arribar a un acord. Marcos André no està comptant amb minuts en esta primera part de la pretemporada encara que des del club són pessimistes en que puga eixir.