+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València de les bones xifres

Per Pere Alapont · 24 Septembre, 2014

El València ha arrancat la temporada d’una manera quasi impecable. Llevat de l’empat en la primera jornada al Pizjuán, la resta d’encontres s’han traduït en contundents victòries i en xifres anotadores excel·lents. De tres en tres venen els gols dels de Mestalla en les últimes dates. A més, respecte als gols encaixats, pedra de toc des de fa massa temporades, només són 2 els que han rebut els homes de Nuno Espírito Santo, i un d’ells de penal.

El València no presentava tan bones dades pel que fa a gols rebuts des de la temporada 2008-2009. Al finalitzar la quarta jornada d’aquella campanya el València ocupava la segona posició, com en l’actualitat, i havia rebut els mateixos gols que en l’actual, 2. A l’hora de la punteria de cara a porta més del mateix. Des de la temporada 2004-2005, en la que es van marcar 12 gols en les quatre primeres jornades, no s’havien observat tan bones estadístiques.

Aquestes xifres no són casualitat. En estos moments, la defensa sembla infranquejable, Otamendi ho talla tot, per dalt, per baix, i està impartint-li un màster gratuït a Vezo sobre com fer-li la vida impossible als rivals. I els homes de dalt, contant ja als migcampistes, estan tocats per una vareta màgica. Alcácer ho clava tot, Rodrigo desborda, Parejo i André reparteixen i anoten.

Les estadístiques estan per a trencar-les i, ara mateix, per a engrandir-les.