+  PRIMER EQUIP  

El València de Gary Neville ja és pitjor que el de Koeman

Per Pere Alapont · 31 Gener, 2016

Després de 8 jornades dirigides en Primera Divisió, des que debutara contra l’Eibar en el passat mes de desembre, Gary Neville encara no ha aconseguit obtenir cap victòria en el campionat domèstic i dels 24 punts que s’han disputat, només ha obtingut 5.

Si comparem açò amb l’etapa de Ronald Koeman, observem que l’entrenador holandés, en les seues 8 primeres jornades com a míster blanquinegre, va fer 6 punts, 1 més que amb l’actual tècnic. Després d’eixos 8 partits, l’equip de Koeman va perdre 3 places a la classificació. Amb Neville directament s’han perdut les places d’Europa i cada volta s’estan acostant més les de descens.

Tenint en compte que Koeman va obtindre 18 punts en 21 partits i Gary Neville ha sumat 5 punts en 8 partits, la mitja de punts per partit de Koeman fou de 0’86, i amb Gary Neville, de 0’62.

Koeman es va fer càrrec de l’equip a partir de la jornada 12 de la temporada 2007/2008, i va mantenir la seua plaça fins a la 33, jornada en què el València va caure 5 a 1 a San Mamés i el tècnic fou acomiadat. En eixe moment els blanquinegres anaven els quinzens en la taula, amb 39 punts i a 2 punts del descens.