La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València crea un carnet de soci i explica tots els avantatges
,

El València crea un carnet de soci i explica tots els avantatges

COMPARTIR

El València és conscient que hi ha valencianistes al voltant de tot el món. Per este motiu, el club de la Capital del Túria ha creat el carnet de Soci VCF. El club ha començat esta iniciativa per a expandir el sentiment per totes les parts i que persones de fora també puguen sentir-se part del club. 

Si vols ser Soci VCF hauràs de pagar 50 euros a l’any. D’esta manera, els aficionats tindran accés a una gran quantitat d’avantatges per pertànyer a esta part del València. El club, a través de la seua pàgina web, ha explicat els beneficis que té este carnet. 

Els avantatges

Tindràs un número de soci i permanència d’antiguitat on es reconeixerà la teua fidelitat. Al Soci VCF se li assignarà un número de soci, que representarà la seua antiguitat en Club. A més, també tindrà un cupó de regal de 25 euros en un partit de LaLiga. El Soci VCF gaudirà d’un cupó canviable per una entrada de fins a 25 euros o, en defecte d’això, es descomptarà eixe valor en adquirir una entrada superior. Només en línia i vàlid fins a final de temporada.

D’altra banda, també disposarà d’un descompte en compra d’entrades del 10% sobre el preu de venda de les entrades que isquen a la venda general. Descompte en Botigues Oficials VCF i en Botiga en línia. El Soci VCF podrà gaudir d’un descompte del 15% sobre el preu de venda a les botigues (físiques i en línia). 

El Soci VCF disposarà d’un carnet de manera digital per a gaudir en tot moment dels seus avantatges. El Soci VCF podrà gaudir d’un descompte del 40% sobre el preu de venda de les entrades per al Tour Mestalla.

El Soci VCF tindrà prioritat davant el públic general en la compra d’entrades per als partits que es disputen fora de casa. El Soci VCF podrà assistir de manera gratuïta als partits que dispute el VCF Mestalla en l’estadi Antonio Puchades. Per últim, el Soci VCF podrà participar de manera gratuïta en sortejos i esdeveniments exclusius organitzats pel Club o els seus patrocinadors i col·laboradors.