Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

El València convocarà una Junta d’Accionistes extraordinària

Per Alex Alfaro · 14 Desembre, 2022

El València va fer oficial ahir que elimina la regla de l’u per mil del total de les accions del club i de cara al pròxim exercici tornaran les 11 accions com a requisit per a poder entrar en les Juntes. Després de la modificació de l’Article 11 dels estatuts socials, l’accionista de a peu podrà tornar a entrar a les sessions. Cal recordar que en l’exercici 20/21 van ser necessàries 3598 accions per a poder entrar, mentre que en la junta d’ahir es van necessitar 5786 accions.

Meriton atén d’esta manera una de les exigències de l’aficionat, de l’entorn i principalment dels accionistes que el van demanar ahir.

La notícia ha sigut anunciada per Kiat Lim, fill de Peter Lim, mitjançant els canals oficials del club: “Amb respecte a la història i tradicions del Club, hem decidit revertir al format original per a accedir a la Junta General. Esperem que això ens permeta connectar amb tots els accionistes, a més de demostrar que sí que som seriosos quant al canvi i que volem connectar de nou amb els accionistes, amb l’afició i amb els mitjans de comunicació”deia Kiat Lim en una entrevista que durant el dia de demà es podrà veure de manera completa.

El València convocara una Junta extraordinària

Tal com va informar durant el dia d’ahir el periodista Héctor Gómez, el València convocarà una junta d’accionistes extraordinària per a aprovar este punt dins de l’ordre del dia. És l’única forma perquè esta mesura quede vigent per a la pròxima junta d’accionistes. És molt probable que l’esmentada junta d’accionistes només tinga un punt en l’ordre del dia.