ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València continua volent exercir l’opció de compra de Cenk

Per Alejandro Fernandez · 14 Març, 2023

El València continua amb el pensament d’exercir l’opció de compra del central turc, Cenk Ozcakar, després de les contínues avaluacions i resultats positius del defensa durant aquesta temporada com cedit en el club de Mestalla.

La clàusula de Cenk està determinada en 5 milions d’euros i, de moment, la idea del club no és una altra que comprar al futbolista perquè jugue en el club durant més anys, però la decisió està subjecta a una condició, la permanència. L’entitat efectuarà la compra del turc si el València aconsegueix l’objectiu d’aquesta temporada, que no és un altre que la salvació.

Aquesta decisió està motivada per les bones actuacions del central com l’última a Mestalla davant l’Osasuna, però també ve impulsada per l’escassetat de centrals en el club i les contínues lesions que colpegen a l’equip, i que fa Gattuso, Voro i Baraja, hagen hagut de cridar a jugadors del filial per a les convocatòries.

El central està centrat en el club i el seu compromís és total des del dia que va fitxar, ja que es va posar a aprendre el castellà per a poder comunicar-se amb els seus companys. Va estar amb Hugo Guillamón i José Luís Gayà el dia que Luis Enrique va anunciar la seua convocatòria per al mundial, i el turc espera quedar-se a València diverses temporades més.