ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València continua pensant en Yangel Herrera

Per Gerard Gálvez · 09 Agost, 2021

El mercat dels migcampistes defensius per al València continua en marxa. Després dels nombrosos noms que han aparegut durant tot l’estiu, segons Tribuna Deportiva, el València continua tenint al cap a un futbolista que ja va estar prop de fitxar pel club l’estiu passat, el veneçolà Yangel Herrera. No obstant això, una operació que sembla senzilla, no ho és tant.

Tercera opció

L’ordre de preferències del migcampista és clar per a Bordalás. Mauro Arambarri continua sent la primera opció. El futbolista continua esperant al València, però Ángel Torres no regalarà al jugador. Per això, sembla molt difícil la incorporació de l’uruguaià.

Com a segona opció, el València pensa en Jefferson Lerma, però és una operació difícil per a portar-ho ja i que s’haurà d’esperar a que el Bournemouth rebaixe pretensions..

La tercera opció per al club és la del veneçolà, Yangel Herrera. El club té un acord amb el Manchester City, igual que el tenia l’any passat. L’acord entre clubs no és cap dificultat. El jugador eixirà de Manchester i el València està dels primers posicionats.

Extracomunitaris

El problema del València és que no té espais en la plantilla per a jugadors extracomunitaris. Amb Maxi Gómez, Alderete i Kangin Lee, el València ja té les tres places ocupades, per això el club tracta de traure a Kangin Lee com siga, per a poder fer lloc en el Fair Play Financer i poder, entre altres coses, inscriure a Alderete. De moment, no hi ha lloc per a Yangel.