CRÒNIQUES

El València continua il·lusionant

Per Blanquinegres · 13 Juliol, 2017

L’equip de Marcelino ha tornat a guanyar en el segon compromís de pretemporada contra l’Sporting Portugués en un partit en què els jugadors valencianiste han deixat una bona imatge i han aconseguit deixar la porteria a zero per segona volta consecutiva.

La primera part ha tingut un domini clar del conjunt blanquinegre, que no ha permés a l’equip de Jorge Jesus tindre la possessió de la pilota. La solidesa defensiva junt amb les internades per banda han posat per davant al València en els primers minuts del partit. Orellana ha sigut l’encarregat d’obrir la renda, que més tard ampliaria Rodrigo Moreno després d’uba gran jugada colectiva que ha acabat amb una rematada perfecta de Rodrigo a un gran baló de Nando des de el costat dret.

A la segona part, amb el 2-0 al marcador, l’equip del Turia ha baixat la intensitat i les arribades dela portuguesos s’han incrementat. Tanmateix, les ajudes de Maksimovic i Medrán no han permés a la davantera lisboeta apropar-se al marcador. Els jugadors del filial han sigut els protagonistes principals, una altra vegada, del partit. A la primera meitat Nando, Vidal i Eugeni han demostrat que estan molt preparats per a formar part de la primera plantilla. De la mateixa manera, Nacho Gil ha deixat un gol per a recordar després de definir amb gran qualitat una jugada individual amb canyo inclòs.

Tot i que és prompte per a traure conclusions, el València, amb gran presència dels joves del Mestalla, deixa clar que l’Era de Marcelino ha començat i que l’equip va a lluitar per a donar moltes alegries a l’afició de Mestalla.