ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València contesta a l’Agrupació de Penyes

Per Pablo Marquez · 01 Septembre, 2020

Fa uns dies, l’Agrupació de Penyes del València CF va emetre un comunicat en el qual havien arribat a un acord per unir-se a les protestes contra Meriton Holdings. A més, demanaven la dimissió del President del València, Anil Murthy.

El València va respondre ahir a l’Agrupació de Penyes a través d’una carta oficial. El club considera que esta és la relació que l’Agrupació ha optat per mantenir amb el València CF.

El club respecta la decisió de l’Agrupació i entén el seu desig de revisar la seua relació i la direcció del València. En la carta, el València expressa que sempre escolta als seus aficionats i que s’ha apuntat les crítiques de l’Agrupació de Penyes sobre la seua gestió amb l’objectiu de millorar.

El club manifesta que, tant el màxim accionista com el Consell d’Administració del València, continuaran treballant amb esforç i dedicació per a garantir la millor gestió possible. A més, han destacat que ens trobem en un context molt complicat per la pandèmia del coronavirus.

Per a finalitzar, el València informa l’Agrupació de Penyes que el seu desig és mantenir i augmentar la seua inversió, per a garantir un club pròsper i sostenible. A més, des de Meriton volen que els aficionats tinguen un sentiment d’identificació amb el club.