La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València contacta amb Xeka, migcampista del Lille, per al pròxim any
,

El València contacta amb Xeka, migcampista del Lille, per al pròxim any

COMPARTIR

El València ja treballa en confeccionar la plantilla de la pròxima temporada. El club de la Capital del Túria és conscient que no travessa una bona situació econòmica i haurà de vendre jugadors importants per a quadrar el Fair Play Financer. Per esta raó, des del València intentaran reforçar la plantilla amb operacions assequibles mitjançant futbolistes cedits o que acaben contracte.

El València busca jugadors que acaben contracte 

En esta ocasió, segons ha informat el periodista del diari AS Conrado Valle, el València ha contactat amb Xeka, migcampista portugués del Lille que acaba contracte a final de temporada. El futbolista del Lille no vol renovar el seu contracte amb l’equip francés i el València ha parlat en ell per a veure si estaria interessat en fitxar pel club de la Capital del Túria. 

Esta temporada, Xeka ha disputat un total de vint-i-quatre partits, sis d’ells en la Uefa Champions League. El migcampista portugués és un futbolista important per a Jocelyn Gourvennec, entrenador del Lille, i una de les principals peces del migcamp, juntament amb Renato Sanches.

Xeka va jugar en l’Acadèmia del València 

D’altra banda, cal recordar que Xeka va jugar en l’Acadèmia del València CF en 2012. Durant eixa temporada, el futbolista portugués va estar en el juvenil valencianista. Encara queden uns mesos per a l’inici del mercat de fitxatges. No obstant això, el València ja s’ha posat en contacte amb futbolistes per a confeccionar la seua plantilla. Xeka, per la seua part, hi haurà d’avaluar les seues opcions i valorar quina és la més adequada per a ell.