ACTUALITAT  

El València CF contacta amb Sergi Cardona per al seu fitxatge

Per Mauro Pérez · 03 Juny, 2024

El València que vol reforçar la seua plantilla de cara a la pròxima temporada en la línia defensiva, va contactar la setmana passada amb Sergi Cardona amb la intenció de fitxar-ho de manera gratuïta. No obstant això, el lateral esquerre de 24 anys, que actualment milita en la UD Las Palmas i qui acaba contracte el pròxim 30 de juny, compta amb dos ofertes que considera més atractives que la proposta del club ché.

Sergi Cardona, conegut per la seua solidesa defensiva i la seua capacitat per a sumar-se a l’atac, ha despertat l’interés de diversos clubs a causa del seu bon rendiment en LaLiga. La possibilitat d’incorporar-ho sense cost de transferència ho fa encara més atractiu en el mercat.

Malgrat l’interés del València CF, el jugador posseeix altres dos ofertes sobre la taula no sols són econòmicament més avantatjoses, sinó que també presenten projectes esportius que Cardona considera més alineats amb les seues aspiracions professionals. Això posa en dubte la possibilitat que el València puga assegurar el seu fitxatge.

La competència pel fitxatge del lateral esquerre s’intensifica a mesura que altres clubs també busquen reforçar les seues plantilles de cara a la pròxima temporada.