ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València contacta amb Mouctar Diakhaby per a la seua renovació

Per Pablo Marquez · 06 Octubre, 2022

A prinicpis de setmana, el València va fer oficial la renovació d’Hugo Guillamon fins a 2027. Després d’ell, el següent és José Gayà, que tot fa indicar que se n’anirà ja renovat al Mundial de Qatar. No obstant això, hi ha més jugadors que acaben contracte en 2023 i que encara no han renovat.

Complicacions de la renovació de Diakhaby

Ara mateix, el València ja l’ha fet una primera proposta de renovació a Mouctar Diakhaby. El central francés ha crescut molt des de la seua arribada i la seua agència té força en la negociació, perquè en gener ja pot negociar amb qualsevol club per a anar-se’n de forma gratuïta a partir del pròxim 1 de juliol.

Segons ha informat SER Deportivos València, el València l’ha fet a Mouctar Diakhaby i al seu entorn una primera oferta de renovació. No obstant això, l’agència de representació del jugador està demanant una gran quantitat de diners per a arribar a un acord.

El València encara no ha cridat a Lato

Un altre futbolista que també podria renovar és Toni Lato. Ara mateix, tal com ha pogut confirmar Blanquinegres, l’entorn de Toni Lato encara no sap res del València. A més, el lateral che té altres propostes, però és a l’espera del pròxim moviment del club.

El València està tractant d’arribar a temps i no perdre als jugadors de forma gratuïta. En els últims anys, el València ha hagut de malvendre a jugadors com Carlos Soler o Ferran Torres per no haver renovat els seus contractes a temps. El temps juga en contra del València i sap que ha de negociar bé si vol ampliar les vinculacions de tots els jugadors que estan en el seu últim any.