La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València contacta amb els agents de Santi Comesaña
,

El València contacta amb els agents de Santi Comesaña

COMPARTIR

El València està treballant en la confecció de la plantilla de la pròxima temporada. El club de la Capital del Túria travessa una situació econòmica molt complicada. Per este motiu, des del club tenen clar que els reforços que arribaran el pròxim any serà en operacions barates.

Reforçar el migcamp 

En este moment, el València està buscant diferents perfils de jugadors per a traure jugadors i millorar la plantilla. Ara mateix, segons ha informat SER Deportivos València, el València ha contactat amb els agents de Santi Comesaña per a fitxar-lo en la pròxima temporada.

El migcampista del Rayo Vallecano és un dels jugadors claus per a Andoni Iraola. De fet, és un dels principals responsables del gran inici que va tindre el Rayo Vallecano en lliga. A més d’haver arribat a les semifinals de la Copa. Esta temporada, Comesaña ha jugat un total de trenta-un partits: vint-i-cinc de lliga i sis de Copa del Rei.

El València vol fitxar a Comesaña

Gràcies a este gran nivell i la seua continuïtat el València s’ha fixat en ell i espera poder negociar amb el Rayo per a poder fitxar-lo. Ara mateix, Santi Comesaña té contracte amb el Rayo Vallecano fins a juny de 2023. Com només li queda un any de contracte, el València espera jugar amb el temps per a incorporar al jugador de la forma més barata possible. De fet, segons ha afegit SER Deportivos València, l’operació podria realitzar-se sobre quatre o cinc milions d’euros, la qual cosa podria ser assumible per part del club de la Capital del Túria.

El mercat de fitxatges no començarà fins al mes de juliol. No obstant això, des del València ja estan començant a plantejar opcions per a la pròxima temporada per a no arribar a l’últim dia de mercat sense haver reforçat posicions prioritàries.