ACTUALITAT  FITXATGES  

Franco Cervi en la rampa per a eixir este estiu del Celta

Per Mauro Pérez · 03 Juny, 2024

Encara que el mercat de fitxatges encara no ha començat oficialment, diversos jugadors ja estan buscant nous desafiaments per a la pròxima temporada. Franco Cervi, extrem argentí del Celta de Vigo, podria deixar el club este mateix estiu. Amb diversos sondejos d’equips de LaLiga i de l’estranger, en el Celta esperen recaptar al voltant de cinc milions d’euros pel jugador de Sant Lorenzo, qui encara té dos anys de contracte amb l’equip gallec.

Diversos equips de Primera Divisió tenen a Cervi en el seu full de ruta. Entre els més interessats es troba el València CF, que ha iniciat els primers contactes amb l’entorn del jugador de manera positiva. Encara que Cervi no és l’única opció per als valencians, el seu perfil encaixa perfectament amb el pla de l’equip per a este estiu: un jugador bo, amb experiència en l’elit i, sobretot, assequible econòmicament. El València necessita vendre a diversos jugadors, per a complir amb el Fair Play Financer esta temporada. A més del València, el RCD Mallorca també ha mostrat interés en l’extrem argentí, com ha informat AS.

Fora d’Espanya, a Itàlia, diversos equips de la Sèrie A han marcat el nom de Cervi en roig en les seues agendes, encara que les seues identitats encara no es coneixen. Al Brasil, els clubs Vasco da Gama i Internacional de Porto Alegre han preguntat per la situació del jugador, encara que la prioritat de Cervi és continuar una temporada més a Europa.