Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València confirma la xifra total d’abonats per a aquesta temporada

Per Manel Rumbau · 23 Agost, 2023

El València acaba de fer oficial la xifra total d’abonats per a aquesta temporada. Al llarg de la campanya d’abonaments d’aquest estiu, més de 38.500 aficionats han tret el seu abonament per tal de fer costat al seu València durant la temporada 2023-24 al Camp de Mestalla.

A més, cal destacar que s’han registrat més de 3.000 baixes respecte a la temporada passada, encara que contrarestades per les 2.000 noves altes que s’han donat tot i completar una de les pitjors temporades de la història del club. Per tant, respecte a la xifra total d’abonats de la temporada passada (36.200), el València ha patit un increment de 2.300 nous abonaments, fet que demostra i continua consolidant l’afició valencianista com una de les més fidels i passionals d’Espanya. 

I es que no deixa de ser sorprenent que un club històric, havent lluitat per la permanència en l’última jornada de la passada temporada, haja incrementat el seu nombre d’abonaments en 2.300 noves altes. Tot i la pèssima gestió de Meriton, el valencianisme respon. Perquè sempre ho ha fet.

Comunicat oficial

El valencianisme ha tornat a demostrar que sempre respon. Tal com va succeir en el final de la passada temporada, en el qual va acudir amb una gran assistència als partits que l’equip va disputar al Camp de Mestalla i a domicili, l’afició ha tornat a mostrar el seu suport incondicional a l’equip de cara a la temporada 2023-24.

I és que, al llarg de la Campanya de Socis portada a terme aquest estiu, més de 38.500 aficionats han tret el seu abonament per tal de fer costat al València  i viure la temporada 2023-24 al Camp de Mestalla.

El València CF desitja agrair als seus aficionats la seua gran resposta en un estiu en el qual s’ha registrat un augment de més de 2.300 abonats respecte a la xifra d’abonats de 36.200 de la temporada passada.

El gran suport del valencianisme va ser notori en el partit de la Jornada 2 de LaLiga EA SPORTS davant l’UD Las Palmas, en el qual el Camp de Mestalla va registrar una assistència de 41.503 aficionats que van impulsar a l’equip per a sumar la seua segona victòria en aquest inici de la temporada.

GRÀCIES AFICIÓ! AMUNT VALÈNCIA CF!