ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

El València confirma els entrenadors de l’Acadèmia per a la temporada 2024-25

Per Eva Tortajada · 09 Juliol, 2024

El València ha confirmat aquest dimarts 9 de juliol els entrenadors i el cos tècnic de l’Acadèmia per a la vinent temporada 2024-25. Per quarta temporada consecutiva, Miguel Ángel Angulo, exjugador valencianista, continuarà com a entrenador del València Mestalla.

Angulo va aconseguir l’ascens de la plantilla a Segona Federació a 2022 i en 2023 va ficar l’equip a la tercera posició de la lliga. A més a més, durant l’última temporada va assolir la permanència durant l’últim partit front a l’Atlètic Saguntí.

Pel que respecta al Juvenuil de Divisió d’Honor, l’encarregat de dirigit aquest conjunt estarà Óscar Sánchez. El que fou entrenador de l’Orihuela els últims anys, va començar la seua carrera al cos tècnic del Reial Murcia, i ha passat per equips com l’Elx, el Marbella, la Cultural Leonesa i el Sochaux francés.

Amb l’Orihuela C.F., Óscar Sánchez va aconseguir l’ascens de l’equip a Segona Federació com a campió de lliga en la seua segona temporada. El tècnic ha començat aquest mateix dimarts el seu treball a Paterna amb el VCF Juvenil.

Organigrama complet de l’Acadèmia VCF