La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València comunica el preu de les entrades per al partit davant el Mallorca
,

El València comunica el preu de les entrades per al partit davant el Mallorca

COMPARTIR

728-90

El pròxim vint-i-tres d’octubre Mestalla tornarà a tindre públic al 100% de la seua capacitat. Este fet no ocorria des del vint-i-nou de febrer de 2020. Després d’any i mig, tots els aficionats tornaran a Mestalla per a disfrutar d’un gran partit de futbol. Per este motiu, el València CF ha publicat quin serà el preu de les entrades per a les persones que vulguen acudir a la cita amb l’equip de José Bordalás.

El preu de les entrades per al públic general

El preu de les entrades és més elevat que quan només podia entrar una part reduïda de l’aforament. Per tant, els preus oscil·laran entre vint-i-cinc i seixanta-cinc euros. Estos preus seran per al públic general que tinga la intenció d’entrar a Mestalla a veure el partit davant el Mallorca.

Cal recordar que les persones abonades al València CF ja no hauran de comprar entrades per a entrar al camp, ja que només farà falta presentar el passe. Els abonaments estan arribant a les cases i si encara no has rebut el teu, el tindràs al llarg dels pròxims dies.

Qüestions importants de l’abonament

No obstant això, és important recordar que el València CF va explicar a través d’un correu electrònic, que si no havies rebut el passe dos dies abans del partit, podies descarregar-lo a través de l’enllaç disponible en el correu. Per tant, tots els abonats podran entrar a Mestalla.

A més, és important recordar que la part proporcional del passe de temporada es cobrarà el pròxim cinc de novembre a través del teu compte bancari. El club ha utilitzat un sistema per a cobrar els sis partits que podrà veure l’afició abans de la meitat de la temporada.