Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

El València compra dos parcel·les contigües a la Ciutat Esportiva de Paterna

Per Miguel Castells · 18 Gener, 2022

Un dels punts a l’acord amb CVC va ser reforçar les infraestructures públiques. Un alt percentatge d’estos diners havia d’anar destinat a créixer en este aspecte, i el València tracta de fer-ho principalment amb el Nou Mestalla. No obstant això, no és l’únic que vol reforçar el conjunt blanquinegre, i és que segons Ser Deportivos Valencia, el València ha aconseguit les dos parcel·les contigües a la Ciutat Esportiva de Paterna a la subhasta de hui.

Projecte de pedrera

D’esta manera, hi haurà més espai per a fer més camps d’entrenament i reforçar unes instal·lacions que ja de per sí són de molta qualitat. El projecte del València de pedrera passa per cuidar al màxim estos detalls, ja que als jugadors joves el que més els interessa és tindre un club on millorar com a futbolista, i les infraestructures públiques són un motiu de pes moltes vegades per a fitxar per un club o un altre.

1.217.000 euros

L’única oferta de la subhasta ha sigut la del València, que ha sigut d’1.217.000 euros. Ixe és el preu a pagar per a fer tot el possible per traure jugadors TOP de la nostra pedrera, com ha sigut el cas d’Hugo Guillamon, Carlos Soler, José Luis Gayà… i ara els Christian Mosquera, Rubén Iranzo, César Tárrega, Koba Koindredi… que estan acumulant minuts amb el primer equip.

El projecte

Amb estes dos parcel·les, el València vol fer un centre mèdic i una residència. Són molts els xiquets que arriben des d’altra part d’Espanya o inclòs des de l’estranger i se’ls ha de buscar una casa, per tant, amb una residència al costat de la Ciutat Esportiva es resoldrien tots estos problemes.