ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València completa l’últim entrenament de la setmana sense els internacionals

Per Manel Rumbau · 08 Septembre, 2023

El València continua amb la posada a punt per al partit del dissabte 16 davant l’Atlètic de Madrid (16:15h). Després de la derrota patida davant l’Alabés dissabte passat, Baraja ha completat l’últim entrenament de la setmana amb els 9 jugadors de camp que ho va fer ahir.

L’absència dels internacionals, principal motiu d’aquesta situació (Giorgi Mamardashvili, Cenk, Diakhaby, Gayà, Javi Guerra, Amallah, Diego López, Fran Pérez i Yaremchuk). A més, Jesús Vázquez i Sergi Canós, al igual que a l’entrenament d’ahir, han entrenat en solitari. El primer, a causa d’unes molèsties.

Pel que respecta als lesionats, Paulista, Foulquier i Alberto Marí contiunen recuperant-se de les seues respectives lesions. Per descomptat, s’espera que el brasiler, a diferència de la resta, puga estar disponible davant el conjunt madrileny. Es per açò que, durant l’entrenament d’aquest matí, Baraja ha hagut de comptar amb fins i tot més jugadors del València Mestalla per a completar l’entrenament.

Vacances fins el dilluns

L’entrenament de hui ha suposat l‘últim de la setmana per als jugadors que s’han quedat a València durant el paró, de manera que tornaran als entrenaments el pròxim dilluns a partir de les 18:30.

Baraja, d’aquesta forma, els ha donat vacances per a aquest cap de setmana. Una vegada tornen, continuaran amb la preparació del València – Atlètic de Madrid del pròxim dissabte.