Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València completa l’entrenament de hui amb la presència de gran part dels internacionals

Per Manel Rumbau · 13 Septembre, 2023

Després de tornar als entrenaments el passat dilluns, els de Baraja continuen preparant el partit del dissabte davant l’Atlètic de Madrid. A diferència de gran part de les sessions preparatòries per a aquest partit, el tècnic de Valladolid ja ha pogut comptar amb tots els internacionals de l’equip, a excepció de Selim Amallah.

No obstant això, a diferència de la majoria, el primer jugador internacional que tornà de jugar amb la seua selecció i es va posar a les ordres de Baraja aquest dilluns és Mouctar Diakhaby. El futbolista guineà va jugar els 90 minuts de l’empat a dos contra la selecció de Malaui, resultat intranscendent al ja estar classificada Guinea per a la Copa d’Àfrica de Nacions.

Cal recordar, abans d’açò, que el preparador valencianista no va poder comptar durant la setmana passada amb una gran quantitat de futbolistes en els entrenaments, ja que entre els nou internacionals, els jugadors lesionats com Gabriel Paulista i Alberto Marí, i els jugadors amb molèsties com Dimitri Foulquier i Jesús Vázquez, la situació era complicada.

Així es troba l’equip per al partit del dissabte

Pel que respecta als lesionats, Gabriel Paulista i Dimitri Foulquier continuen entrenant al marge dels seus companys, de manera que són dubte d’última hora per al partit davant l’Atlètic de Madrid. A més, cal destacar que Gayà, segons ha informat el periodista Germán Muñoz, ha fet treball específic durant l’entrenament de hui. Aquest fet, no obstant això, és més que normal després que el lateral de Pedreguer haja jugat una gran quantitat de minuts amb la selecció.

La resta, al contrari que aquests últims, han treballat sense problemes al terreny de joc. Per tant, a falta d’Amallah, Baraja ja compta amb tots els seus efectius per tal de fer front a un “Tourmalet” molt exigent en el mes de septembre.