La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València comença les negociacions amb Soler per a la renovació
,

El València comença les negociacions amb Soler per a la renovació

COMPARTIR

728-90

El València s’enfronta a un dels majors problemes dels últims temps: la renovació de Carlos Soler. Encara que li queda contracte fins a 2023, cada dia que passa és pitjor per al València i encareix el salari del jove valencià.

Segons ha informat aquest migdia Héctor Gómez, ja s’ha produït una primera presa de contactes entre el club i Carlos Soler. La idea del futbolista i els seus agents és la de renovar al València fins a l’any 2025. Els agent volen que Carlos Soler jugue amb la seguretat de tindre el seu futur tancat, i una vegada quede blindat al València ja siga el club qui moga fitxa en el cas de que vulguen vendre’l.

Encara no hi ha converses avançades, però sí que s’ha mogut la fitxa. Les negociacions s’allargaran durant diversos mesos, i esperem que no acabe amb un final com el de Ferran Torres.

A més, la Cadena SER ha informat que Carlos Soler ja ha rebut propostes d’equips top que arriben a doblegar-li el salari actual a Carlos Soler. És una de les perles de tota Europa, i no serà gens senzill.

Si finalment aconseguira la renovació es catapultaria com un dels valencians amb major salari que han vestit la camiseta del València C.F

Ahir en La Resistència va parlar precisament sobre aquest tema, i va expressar la seua voluntat de quedar-se en el club de la seua vida. Però és futbol, i fins que no tinguem la signatura sobre el blanc no podrem parlar de res segur.