Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València CF tria l’oferta d’un grup d’inversors valencians per al terciari de Mestalla

Per Blanquinegres · 12 Desembre, 2019

Peter Lim ha desbloquejat una de les operacions que el València CF tenia pendent i que era un dels temes a tracar en la seua reunió amb el president Anil Murthy.

El València CF havia acceptat l’oferta d’Adu Mediterraneo però amb una sèrie de condicionants que de moment estaven parats. Un d’ells era la venda del terciari, una venda que Adu a través de la seua consultora va passar al València CF per a que poguerà triar entre dos finalistes que havien presentat les seues ofertes pels 41.000 metres quadrats de terciari.

Segons ha informat ValenciaPlaza, el València CF ha acceptat l’oferta de la societat Edificio Mestalla SL, una societat d’inversors valencians que serà l’encarregada de crear el terciari en la parcel·la de Mestalla.

Anil Murthy es lleva un mal de cap per a la Junta d’accionistes

Amb la venda del terciari, a falta del contracte privat de compra-venda, el València CF accelera amb la venda de les parcel·les de Mestalla a la cooperativa de vivendes Adu Mediterraneo per un valor superior als 113 milions d’euros.

Amb aquesta venda, Anil Murthy es lleva un mal de cap de cara a la junta d’accionistes que tindrà lloc demà ja què hi havia molt de misteri amb com anava la venda de les parcel·les de Mestalla.