ACTUALITAT  

El València CF traspassa Parejo i Coquelin al Villarreal

Per Blanquinegres · 09 Agost, 2020

Era una màxima del president del València CF, ara també director esportiu, què Parejo i Coquelin no es ficaren a les ordres de Javi Gracia al primer l’entrenament com a entrenador valencianista. És per això que el València CF buscava l’eixida de dos jugadors amb un pes molt important al vestidor valencianista.

Parejo i Coquelin firmaran pel Villarreal CF en el dia de demà i començaran a jugar a les ordres d’Unai Emery per una quantitat propera als 20 milions d’euros segons ha informat el diari AS.

El capità valencianista signarà tres temporades amb el conjunt groguet i el jugador francés signarà quatre. El poder dels jugadors en la decisió de recalar al Vila-real ha sigut clau per a tancar l’operació.

Anil Murthy aconsegueix la seua neteja particular

El president valencianista aconsegueix amb l’eixida d’aquestos dos jugadors una neteja sense precedents al centre del camp valencianista regalant a dos dels millors jugadors a un club rival a causa de una croada personal d’Anil Murthy amb els dos jugadors.

En el cas del capità valencianista Meriton està decebut amb la seua actuació com a capità aquesta temporada i considera que té massa poder en el club i és per això que era el màxim assenyalat pel president.

En el cas del jugador francés la seua baralla amb el doctor, apartat pels jugadors i ara reincorporat per Anil Murthy, ha sigut clau per a buscar també una eixida a un jugador molt volgut pel valencianisme.