ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València CF s’interessa en el davanter Muriqi

Per Blanquinegres · 03 Agost, 2021

Un altre nom més en la llista de davanters que maneja el València CF. Segons informa el Diario As, el club de Mestalla s’ha interessat per Vedat Muriqi, davanter kosovar de 27 anys de la Lazio. Els italians van pagar 18 milions fa una temporada i el futbolista no ha donat el nivell durant l’any, per la qual cosa el València CF ha preguntat per la cessió. No obstant això, el favorit per al club i Bordalás continua sent Marcos André.

Temporada per a oblidar

Pocs esperaven que Vedat Muriqi anara a oferir un nivell tan baix en la seua primera temporada a Itàlia, on només ha jugat 1182 minuts repartits en 34 partits (2 gols i 1 assistència). Mai ha sigut important en la Lazio, on va començar la temporada amb una lesió, i tampoc s’ha acostat al nivell que va oferir a Turquia, on va marcar 34 gols en les dos temporades abans de volar cap a la Sèrie A.

El València CF vol la cessió

Segons indica el Diario As, el propi davanter admet tindre un interés ferm del València CF, que busca portar-se cedit a l’internacional kosovar després d’una temporada molt difícil. Aquesta fórmula podria interessar als italians, ja que busquen que el futbolista es revalore per a no perdre tants diners per ell (van pagar 18 milions). En un mercat parat, serà molt complicat que vagen a rebre ofertes suculentes per ell, per la qual cosa la cessió sí que és una opció.

Marcos André continua sent el favorit

Això sí, el favorit per a la davantera té nom i cognoms des de fa setmanes: Marcos André. Bordalás vol al brasiler, que també està desitjant jugar al València CF. El club de Mestalla cree, a diferència de Arambarri, que sí que pot incorporar al jugador del Valladolid, però obri altres vies perquè és conscient que ja queda menys d’un mes perquè acabe el mercat de fitxatges.