La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF s’enfronta a la realitat del seu mercat
,

El València CF s’enfronta a la realitat del seu mercat

COMPARTIR

728-90

El València CF ja coneix les seues limitacions en aquest mercat. No té diners per a gastar si abans no fa caixa. És la realitat més crua per al club, encara que també ho siga per a la majoria d’equips de la Lliga Santander. La diferència amb molts d’ells és que el club de Mestalla encara necessita futbolistes de nivell per a formar una plantilla competitiva.

Entre aquests futbolistes es troba el davanter brasiler Marcos André. Segons la Cadena Ser, el consens és més que evident dins de la cúpula del València CF: tots volen a Marcos André. El problema, el de sempre. És un jugador que porta damunt de la taula diverses setmanes, però el preu d’eixida no serà inferior als 5 milions d’euros, una xifra que des de València saben que no poden assumir.

Marcos André

Mateixa situació amb Arambarri i Lerma

El problema es trasllada a la resta de zones del camp. Bordalás porta setmanes demanant el “6”, i vol a l’uruguaià coste el que coste. El Getafe CF necessita vendre, però tampoc regalarà al futbolista. Interés no té de cap equip Premier, i a Espanya només el València CF aposta per ell. La segona opció és Lerma, encara que els termes econòmics que demana el Bournemouth no s’ajusten als de Meriton.

Sense vendes no hi ha fitxatges

Hi havia diversos jugadors marcats en roig en la llista de vendes del València CF. Cillessen, Diakhaby, Guedes, Maxi Gómez, Jason, Kangin, Cheryshev, Sobrino… hui dia, cap té ofertes per a eixir. Només Sobrino atrau l’interés de diversos equips de Primera Divisió, però la resta el té complicat per a eixir del club.

El València CF, no obstant això, espera vendre a Diakhaby i a Kangin, la qual cosa suposaria una mica d’aire fresc als comptes del club. El gran problema és Guedes, però mai ho serà per a Bordalás si s’acaba quedant.