Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  SOCIAL  

El València CF realitzarà dos homenatges a José Manuel Reina

Per Miguel Castells · 15 Març, 2021

La mort de José Manuel Reina va consternar al valencianisme i especialment al món del periodisme valencià. Reina va treballar al conjunt blanquinegre des de la fundació de la seua ràdio, i sempre anava amb material de sobra per si algú ho necessitava. Els periodistes valencians van dedicar-li unes paraules amb molt de carinyo, ja que afirmaven que la seua part humana era molt millor que la seua gran part professional.

Minut de silenci

Però els periodistes no són els únics que volen realitzar-li un homenatge. Segons Onda Deportiva, el València CF ha preparat dos iniciatives en record de José Manuel Reina. La primera serà que al partit d’este cap de setmana davant el Granada es guardarà un minut de silenci a Mestalla en la seua memòria.

L’estudi de ràdio del València

D’altra banda, la segona és ficar-li el seu nom a l’estudi de la ràdio oficial del club. José Manuel Reina ha sigut, és i serà una persona estimada per tots. Totes les persones que han tingut la sort de tindre tracte personal amb ell parlen meravelles, i de segur que al club la sensació és la mateixa, per això van a dur a terme estes dos iniciatives tan emotives.