Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València CF prioritza la renovació de Gayà

Per Xema Tarazona · 15 Abril, 2020

El València CF vol enfortir el vestuari amb la renovació d’un dels capitants, José Luis Gayà, ja que està tenint dificultats en tancar la de Ferran. El de Pedreguer vol reprendre les negociacions una vegada finalitze el paró, data on el club té previst intensificar les converses.

El discurs públic en els últims mesos de Meriton, ara representat per Anil Murthy, s’ha referit a que la viabilitat i fortalesa del club passa per apostar per jugadors de la casa. Per això, veuen prioritària la renovació de Gayà, amb contracte fins a 2023. Tot i això, se li vol millorar la fitxa i ampliar la vinculació.

Ja ho va assegurar ahir la llegenda valencianista, Roberto Ayala: «Els jugadors de la cantera han de veure que hi ha possibilitats i que si les condicions estan van a ser jugadors del primer equip. Aquests han de ser l’ADN de club ».

El València CF ja va aconseguir renovar a Kang In en juliol de 2018 i més tard a Carlos Soler i Jaume Doménech. D’altra banda, la situació de l’altre ‘jugador de la casa’, Ferran Torres està bloquejada des de fa temps. El de Foios acaba contracte en 2021 i ja s’han interessat per ell equips com la Juventus, Real Madrid, Barcelona o Borussia Dortmund.

Ferran, que ara mateix té una clàusula de 100 milions d’euros, vol ser uns dels jugadors que més cobren de la plantilla. Per això, si el club no accepta, haurà d’esperar una súper oferta que li reportaria una bona suma de diners a costa de perdre un dels grans talents europeus que, a més, s’ha forjat a la ciutat esportiva de Paterna.

El seu company Hugo Guillamón també està en una situació límit, ja que acaba contracte el 30 de juny. La idea del central sí que era la de renovar, però club i jugador, de moment, tampoc han arribar a un acord.

La planificació esportiva en estiu, una incògnita

La planificació esportiva és altra de les moltes incògnites que es troben els clubs. Ni institucions ni organismes saben quan es podrà tornar a jugar. Tampoc si serà possible acabar la temporada i ni tan sols es té clara la fórmula del que passarà amb els futbolistes que finalitzen contracte el 30 de juny.

Els directors esportius viuen amb més nervis i incertesa aquesta situació, ja que disposaran de menys recursos econòmics dels previstos per muntar els equips de la 20-21. A més, el València CF està obligat a vendre en valor de 20 milions d’euros, el que fa més difícil encara la situació.

César Sánchez por trobar amb els cedits que s’han format a Paterna la manera d’abaratir el mercat de fixatges. Entre altres, disposa de dos laterals esquerres: Lato (Osasuna) i Centelles (Famalicao). I també del davanter Àlex Blanco (Saragossa). 

Finalment, experts coincideixen en que la propera finestra de fitxatges serà més austera. En aquesta tessitura, jugadors de la casa són claus. Joaquín Caparrós va assenyalar que aquests jugadors seran la següent temporada “una necessitat per tema econòmic”.