ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València CF presenta la carta de llibertat a Fede

Per Blanquinegres · 28 Gener, 2017

El València CF estaria tractant de tancar, amb un esforç d’última hora, assumptes de mercat tant en l’apartat d’arribades com és el cas Fabian Orellana, com en la part de les eixides amb Zakaria Bakkali i Fede Cartabia. El cas d’este últim, el de l’argentí, guanya en pes i força, ja que tal i com afirmen els companys de València Ràdio 99.9 FM, el conjunt blanquinegre hauria plantejat la carta de llibertat al jugador per resoldre la situació de forma ràpida i al gust de totes les parts implicades.

Suso García Pitarch mai s’ha amagat dient les expectatives del Club al voltant d’una possible renovació. Una renovació que mai ha arribat a plantejar-se. Des de molt abans a l’obertura al mercat de gener el jugador ja deixava vore que el seu més immediat futur passava lluny de Mestalla. Per a poder marxar sense tindré que esperar a acabar la temporada, el mateix Fede esperava un últim favor del Club com el que ja va demanar a finals del passat mercat d’estiu. Eixe favor pareix haver arribat però ara seria el jugador qui no estaria massa disposat a acceptar les facilitats de l’entitat valencianista. El perquè estaria motivat sobretot a l’equip més interessat als últims mesos, el Deportivo de la Corunya. Els gallecs a dia de hui tenen coberta la plantilla a pocs dies per a la fica dels moviments. Pel que estaria per vore la conclusió d’esta operació ‘eixida’.

Per altre costat, este moviment facilitaria notablement l’arribada de Fabian Orellana del Celta de Vigo a Mestalla. Amb un acord pràcticament llegellat tal i com confirmaren des d’El Matador València de Play Ràdio 107.7 FM l’espai de Fede seria cobert de manera immediata amb el nom del xilè.