ACTUALITAT  

El València CF podria fitxar a Gonzalo Villar

Per Blanquinegres · 13 Gener, 2020

Un dels jugadors que té apuntat en roig la secretaria tècnica valencianista, encapçalada ara mateix per Jorge Lopez, és el de Gonzalo Villar.

L’actual jugador de l’Elx i exjugador de l’acadèmia valencianista va eixir del club de mala manera després d’una lluita continuada entre els agents del club i Mateu Alemany. El valencià va recalar en el club de la seua ciutat per a convertir-se en un fixe en l’esquema de Pacheta i gràcies al seu rendiment poder anar a la Selecció sub-21.

L’interés de la Roma pot accelerar l’operació

L’AS ROMA ha fet una oferta al club valencià de prop de 3 milions d’euros per a aconseguir el fitxatge del jugador. El València CF té el 80% dels seus drets econòmics i té un termini de 72 hores per a decidir el seu fitxatge una vegada l’oferta del club italià siga oficial segons ha informat La Grada.

Gonzalo Villar es podria convertir en el primer reforç d’hivern en cas què el club valencianista abone els 600.000 euros establerts pel 20% de drets econòmics que no té del jugador.

Esperen l’acceptació de Lim

Tal com va comentar Anil Murthy a la Supercopa d’Espanya l’actual estructura esportiva del club es basa en l’acceptació del màxim accionista a les operacions d’eixida i entrada dels jugadors. En aquest aspecte Anil Murthy i Jorge Lopez esperen l’acceptació de Lim per a fitxar al jugador.