Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València CF parla de la situació i negociació amb Januzaj

Per Alejandro Fernandez · 16 Gener, 2023

La ràdio del València ha parlat en el seu informatiu de l’operació que està realitzant el club per a incorporar a Januzaj. Han confirmat que el futbolista belga és una opció real que està treballant el club, que s’està negociant amb el Sevilla, i que el jugador està disposat a arribar al València, però de moment no està tancat l’acord

Confirmen les causes de que no s’haja tancat l’operació, són les diferències econòmiques entre el que vol el Sevilla, i el que està disposat a assumir el València. El club treballa perquè el Sevilla pague part del salari del jugador, i una altra opció és baixar-li la fitxa a Januzaj perquè així es puga arribar a tancar l’acord.

La ràdio del València també ha comentat la trajectòria de Januzaj, en la qual destaquen la seua importància en la Reial Societat dels últims cinc anys, i el seu pas pel Sevilla, on no va gaudir de minuts amb Julen Lopetegui, i tampoc l’està fent amb Sampaoli. Assenyalen que és un jugador que encaixa dins del perfil que busca el València en el futbolístic i busquen tancar l’econòmic. El jugador és del gust de l’entrenador del València i coneix la lliga espanyola de primera mà després de pràcticament sis temporades disputant-la.