ACTUALITAT  Crans Montana 2019-2020  

El València CF no va parlar de la renovació de Marcelino a Singapur

Per Blanquinegres · 21 Juliol, 2019

Marcelino García Toral va viatjar el passat dijous a Singapur acompanyat per Mateu Alemany (Director General del Club) i Anil Murthy (president) per a tindre una reunió cara a cara amb el màxim accionista Peter Lim.

Blanquinegres.com ha pogut saber que el màxim accionista i el tècnic van parlar molt durant la trobada del divendres. L’asturià va conversar amb Peter Lim al voltant de la passada temporada i la seua visió que tenia sobre el futur de l’entitat blanc-i-negra.

El viatge, segons fonts del club, estava previst i van creure convenient la presència del màxim dirigent del vestidor valencianista per a tindre una reunió i traçar les línies de futur del club de Mestalla

Sense notícies de la renovació

Una de les incògnites era si en la reunió s’havia parlat al voltant de la renovació del tècnic asturià, qui acaba contracte el pròxim 30 de juny de 2020. En la reunió de Singapur no es va parlar al voltant de la renovació del tècnic ja que els màxims dirigents de l’entitat valencianista creien que no era el moment de parlar sobre aquest assumpte.

Més enllà del que parlaren, la renovació de Marcelino García Toral és un dels temes més importants de la planificació esportiva valencianista dels pròxims mesos