ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València CF no dóna per perdut a Arambarri

Per Blanquinegres · 06 Agost, 2021

“Ara mateix diria que el migcampista és una necessitat molt important per a l’equip”. Aquestes van ser les paraules de José Bordalásdesprés del partit contra l’AC Milan quan va ser preguntat sobre les necessitats de la plantilla. El tècnic alacantí porta mesos demanant un “6” i des del primer moment el seu favorit va ser Mauro Arambarri.

El futbolista uruguaià, en principi, no estava convençut de vindre al club de Mestalla, però va ser l’entrenador valencianista el que, personalment, va convéncer al jugador del projecte del València CF amb ell al capdavant de l’equip. Una vegada convençut Arambarri, els clubs es van asseure a negociar, però el Getafe CF va mostrar una cara que tal vegada ningú esperava entre la directiva del club de Mestalla.

Els madrilenys ni tan sols van acceptar parlar sobre jugadors en una hipotètica operació amb el migcampista, i van demanar des d’un principi els quasi 13 milions d’euros que costa el 50% de Mauro Arambarri, unes xifres que el València CF no pot pagar, almenys de manera fixa i instantània. El club valencianista va intentar abaratir l’operació amb Cheryshev, Sobrino o fins i tot es va parlar de Kang In Lee, però Ángel Torres va demanar diners des del minut un de la negociació.

L’acord La Lliga – CVC podria canviar-lo tot

L’acord entre La Lliga i el fons d’inversió CVC ha canviat per complet el panorama futbolístic a Espanya. Ara com ara, Messi ja no jugarà en l’FC Barcelona, i el Reial Madrid amenaça amb prendre mesures judicials.

En l’àmbit estrictament esportiu, ja acabem d’avisar queel València CF anirà amb tot per Marcos André. Però, d’altra banda, segons informa el Diario As, els valencianistes tornaran a intentar el fitxatge de Mauro Arambarri. És el preferit de José Bordalás que, encara que no veja amb mals ulls altres futbolistes com Lerma, vol intentar portar a l’uruguaià fins a l’últim moment.