ACTUALITAT  

El València CF i el Madrid negocien per Peter Federico

Per Blanquinegres · 16 Novembre, 2023

La secretaria tècnica del club de Mestalla, amb Miguel Angel Corona al capdavant, treballa per a dur-li a Baraja algun dels fitxatges que a última hora no van poder vindre en el mercat estival. Una de les posicions que el València CF necessita reforçar és la posició d’extrem. Segons ha informat Deportes Cope València, El València CF i el Reial Madrid negocien per Peter Federico.

Peter Federico és un extrem de 21 anys que milita actualment al Reial Madrid Castilla i que aquest any du un gol i una assistència en onze partits amb el filial madridista. Federico va ser un dels noms que el València CF tenia aparaulat al mercat estival l’últim dia del mercat per a què vinguera cedit amb opció de compra obligatòria. Una operació que a última hora va tombar el màxim accionista del club.

El club madridista té al jugador al mercat degut a què altres jugadors de la seua generació ja han eixit amb destinació primera divisió. Una vegada rebutjada l’opció del València CF, el jugador va estar a un pas d’eixir cedit al Paok Salonica per 400.000€ per una cessió fins final de temporada. Una operació què finalment no es va dur a terme.