ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València CF i el gendre de Juan Roig prop d’un acord pel terciari del Nou Mestalla

Per Alex Alfaro · 02 Març, 2023

El València CF i el grup inversor valencià Atitlan es troben ultimant els detalls per a la compra dels 40000 metres quadrats del sòl del terciari annex al nou estadi de Mestalla, tal com ha informat El Confidencial. Les dos parts porten molts mesos negociant i ens trobem en el punt en el qual l’acord està cada vegada més a prop. No obstant això, tot queda subjecte a la signatura amb l’Ajuntament del conveni urbanístic definitiu i a la finalització de les obres del Nou Mestalla.

Atitlan, fons controlat per Roberto Centeno, gendre de Juan Roig, i Aritza Rodero, també es troben negociant amb el club la venda del solar del vell Mestalla. La signatura del conveni, la venda del sòl terciari i els diners de CVC permetrien a Peter Lim acabar el Nou Mestalla i alliberar la parcel·la del vell estadi, la qual cosa situaria a la societat esportiva en un nou escenari, amb la possibilitat de posar en el mercat l’actiu, reclassificat com a residencial i terciari.

Tal com ha revelat el citat mitjà de comunicació, la intenció del gendre de Juan Roig és promoure la construcció de dos edificis destinats a hotel i oficines i un centre comercial al costat de l’estadi i buscar possibles operadors per a poder llogar els diferents espais.

L’acord va ser ja anunciat per part d’Inma Ibañez en l’última junta d’accionistes. No obstant això, com ella mateix va admetre tot es troba supeditat a diferents fites urbanístiques. Ara el focus se centra en la resposta que l’Ajuntament puga donar a la proposta de conveni que va entregar el València en l’última reunió.

Segons indiquen les fitxes urbanístiques, perquè el València puga vendre el terciari del Nou Mestalla, primer haurà de dur-se a terme la finalització del poliesportiu de Benicalap, per valor de més de 9 milions d’euros i la restauració de la ximenera industrial que es troba en l’Avinguda Corts Valencianes.