Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València CF fa una oferta per Montiel

Per Blanquinegres · 16 Juliol, 2021

El València CF continua sondejant el mercat de fitxatges a la recerca de reforços que satisfacen a José Bordalás. Des de fa setmanes, el club de Mestalla busca fitxar un futbolista que puga jugar de lateral dret i fins i tot d’interior, ja que el tècnic alacantí sol posar en acció el doble lateral en els seus respectius equips.

Segons informa el periodista Gianluca Di Marzio, el València CF fins i tot ja ha fet una primera oferta per Gonzalo Montiel, lateral dret de River Plate. El jugador sempre ha agradat en la cúpula del club valencianista, i ve de guanyar la Copa Amèrica amb la selecció Argentina sent titular en la final.

Dubtes amb Piccini i Wass

Bordalás dubta amb el rendiment de Cristiano Piccini i el futur de Daniel Wass. D’una banda, Piccini té l’objectiu de convéncer a l’entrenador que el seu genoll fins i tot té la força suficient com per a mantindre’s a primer nivell, un fet que el tècnic vol observar en aquesta pretemporada. D’altra banda, Daniel Wass sembla que no vol seguir en el club, però si no porta ofertes interessants per al València CF la seua eixida és inviable, almenys aquesta temporada.

Com hem informat, el València CF també està interessat en Juan Iglesias, lateral dret del Getafe CF, encara que els madrilenys es mantenen ferms i demanen els 12 milions de la seua clàusula. De fet, el futbolista està convencent a Míchel i pareix que serà important per al recentment fitxat entrenador.