La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF estudia el futur de Kang In
,

El València CF estudia el futur de Kang In

COMPARTIR

728-90

Kang In Lee és la “perla més apreciada” que té ara mateix el València CF en la seua plantilla. I és per això, que el València CF treballa amb molta cautela el seu futur per tal que isquen afavorits el jugador i l’equip valencianista.

El València CF, es veu fort, ja que Kang In té un contracte fins a juny de 2022 i una clàusula de 80 milions d’euros i és per això que tracta a foc lent el futur del millor jugador del Mundial sub-20.

Kang In és un dels futbolistes que va eixir en les converses a la cimera de Singapur i és per això que el València CF sols es planteja ara mateix dos opcions, o que es quede en la primera plantilla del València CF o eixir cedit a un club que li puga garantir minuts.

El València CF no contempla vendre al jugador

Ara mateix, després de les informacions en les quals s’ha vist envoltat el jugador sud-corea, el València CF no es planteja per res vendre a Kang In Lee.

No volen repetir el mateix error que la passada temporada

Tant el club de Mestalla com els agents i el jugador saben que no poden repetir el mateix error que la passada temporada, on Kang In sols va disputar poc més de 500 minuts. És per això que el València CF i el jugador volen que el jugador puga tindre continuïtat en un equip que li garantisca minuts i es puga desenvolupar en el futbol d’elit.