ACTUALITAT  

El València CF es suma al rosa en suport a la lluita contra el càncer de mama

Per Blanquinegres · 18 Octubre, 2019

Amb motiu del ‘Dia Internacional contra el Càncer de Mama’, que es commemora este dissabte 19 d’octubre emmarcat dins del Mes de Sensibilització sobre el Càncer de Mama que impulsa l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el Valencia CF lluirà cintes roses en el partit contra l’Atlético de Madrid (16 hores), iniciativa a la qual s’adhereix el conjunt blanc-i-roig. #sumatealrosa #ContigoDamosLaCara

El Valencia CF s’uneix a esta causa per a conscienciar i sensibilitzar a la societat sobre la importància de la investigació i del diagnòstic a temps contra esta mena de càncer, el més freqüent en les dones, que provoca més de 400.000 morts a l’any a tot el món. Una de cada huit dones patirà este càncer al llarg de la seua vida.

Al marge d’aquesta acció, tant el VCF Mestalla com el primer i segon equip femenins del Valencia CF també lluiran en els seus partits d’esta finalitat de setmana cintes roses, que es completaran amb continguts especials amb jugadors i jugadors dels nostres dos primers equips, masculí i femení.