ACTUALITAT  

El València CF descansa fins demà per a afrontar un desembre determinant

Per Blanquinegres · 02 Desembre, 2019

La plantilla del València descansarà fins al dimarts per a començar a preparar a partir del mateix dimarts un mes de desembre determinant per a les seues aspiracions en la Lliga i en la Lliga de Campions.


Els dos dies de descans arriben en un moment en el qual l’equip està extenuat després de la sèrie de partits disputats en poques jornades i les vuit baixes (Garay, Jaume Costa, Piccini, Kondogbia, Diakhaby, Guedes, Cheryshev i Kang In Lee) amb les quals l’equip es va presentar el dissabte davant el Vila-real.


Aquesta serà una de les primeres setmanes des de la seua arribada al setembre en la qual el tècnic, Albert Celades, podrà treballar sense tindre partit intersemanal i així poder preparar amb més calma la visita del dissabte al Ciutat de València en el derbi contra el Llevant.


La disputa del partit davant el Vila-real en dissabte no va sentar bé en la plantilla. Prova d’això van ser les crítiques de Rodrigo Moreno després del xoc, al no entendre que no poguessin tenir un dia més de descans. El Barcelona també va jugar el dimecres i el seu partit de Lliga es disputa en diumenge.


Ara el València prepara una sèrie de quatre partits per a tancar 2019 en els quals, després del derbi del dissabte, jugarà el dimarts 10 a Amsterdam davant l’Ajax, on ha de guanyar o esperar a fer el mateix resultat que el Chelsea davant el Lilla per a passar a vuitens de final de la Lliga de Campions.


A continuació arribarà, el diumenge 15, la més que exigent visita del Reial Madrid a Mestalla abans de tancar l’any amb un xoc a Valladolid marcat pel record del partit final de la passada Lliga en el qual el quadre valencià va assegurar la seva participació en l’actual Lliga de Campions.