El València CF continua convencent en pretemporada

Per Blanquinegres · 21 Juliol, 2021

El València CF gana al Atromitos grec (3-0) i deixa bones sensacions en el seu segon partit de pretemporada. Primer Vallejo, després Jason i un gran Guedes van posar els gols dels locals.

Un onze amb moltes proves

El tècnic alacantí va tornar a provar a futbolistes en posicions inèdites per a ells. Per exemple, Yunus Musah va acompanyar a Hugo Guillamón en el doble pivot. Malgrat ser la posició més natural de l’estatunidenc, mai abans havia jugat ací al València CF. Així mateix, Joseda Menargues va jugar en el lateral esquerre, una posició que coneix però que no sol habituar.

Amb baixes importants

José Bordalás no va poder comptar per al segon partit de la pretemporada amb futbolistes com Jaume, Cillessen, Álex Blanco, Piccini, Toni Lato, Koba o Racic, tots amb molèsties musculars pròpies de les primeres setmanes d’entrenaments.

Un inici dominant

El València CF va tardar molt poc a dominar al Atromitos grec. Seriós en defensa i sense concedir ocasions, els valencianistes van marcar prompte amb un gol de Manu Vallejo, que va aprofitar una gran jugada de Correia i una posterior assistència del jugador del filial Diego López. Minuts després, Yunus va avisar amb un dispar per dalt de la porteria, però Jason no va fallar amb un gran gol des de la frontal de l’àrea.

Lesió abans del descans

Just abans del descans, Yunus Musah va haver de retirar-se del terreny de joc després d’una entrada molt dura, la qual li va deixar el turmell adolorit. L’estatunidenc estava sent un dels millors jugadors sobre la gespa.

Guedes, la novetat en la segona part

Bordalás va decidir canviar pràcticament tot l’equip en la segona meitat, i futbolistes importants com a Paulista, Cheryshev o Guedes van entrar al camp. Uns altres com Jason o Joseda Menargues van seguir en la gespa després d’una bona primera meitat.

El portugués, a més, va marcar el tercer gol del partit i va tindre diverses jugades destacades que van poder acabar en gol. Torna amb ganes.

Giorgi Mamardashvili va salvar la porteria a zero

El porter georgià va debutar amb el primer equip i no va deixar indiferent a ningú, ja que va tindre dos intervencions de molt de mèrit per a salvar la porteria a zero dels valencianistes en la segona part, on els de Bordalás van baixar el ritme competitiu.

Finalment, el València CF tanca el seu segon partit de pretemporada amb les consignes que l’entrenador vol veure en el seu equip: intensitat, compromís, efectivitat i contundència arrere.