ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València CF comença a alleugerir la infermeria: diversos futbolistes, a punt de tornar

Per Blanquinegres · 04 Agost, 2021

El València CF no ha tingut una pretemporada senzilla en l’apartat de lesions. José Bordalás s’ha trobat una plantilla amb molt de marge de millora en la forma física i ha intentat que arriben a punt per al debut de lliga amb moltes dobles sessions exigents. Prova d’això és la infermeria que ha tingut el València CF al llarg d’aquest últim mes, amb diversos jugadors amb molèsties que s’han perdut la majoria o tots els partits de pretemporada.

Per exemple, jugadors com Jaume Doménech, Toni Lato, Koba Koindredi o Álex Blanco fins i tot no han disputat ni un minut en els ja cinc partits de pretemporada que porta el club. Per part seua, Jasper Cillessen i Uros Racic sí que van poder jugar el primer d’ells, la victòria per tres gols a dos al Vila-real després d’una gran remuntada.

L’objectiu, sens dubte, és el d’arribar al 13 d’agost sense jugadors lesionats. Aquesta és la mentalitat de Bordalás, que ha volgut rebaixar la càrrega de treball en aquests últims dies sent conscient de la complicada situació. De fet, s’espera que en el partit contra l’AC Milan no hi haja encara cap jugador recuperat, encara que segons informa El Desmarque, futbolistes com a Lato, Koba, Álex Blanco i Uros Racic tornaran molt prompte amb tot el grup, i s’espera que Bordalás compte amb ells contra el Getafe.

Mamardashvili té opcions de ser titular en la primera jornada

El debat en la porteria, per tant, està obert. El club tampoc indica quan Cillessen estarà disponible, i ja es dóna quasi per fet que Jaume ho tindrà molt complicat per a tindre un buit al València CF. Per això, durant aquesta pretemporada el tècnic alacantí ha provat tant a Cristian Rivero com a Giorgi Mamardashvili. Encara que no hi ha res segur, la sensació és que el porter georgià s’està guanyant el lloc en aquests tests, i no seria rar pensar que serà titular contra el Getafe en el debut de lliga a Mestalla.