ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València CF celebra el seu 105 aniversari amb un emotiu vídeo

Per Javi Richart · 18 Març, 2024

Hui, 18 de març de 2024, el València CF compleix 105 anys d’història. El club che ha celebrat el seu aniversari amb un vídeo, on l’actual entrenador de l’equip, Rubén Baraja, ha posat veu a un sentiment centenari a un vídeo realitzat pel club.

Ha narrant la història que va nàixer al Camp d’Algirós fins l’actualitat, passant per moments inoblidables com l’època dorada de l’inici d’aquest segle. A més a més, el tècnic asturià ha felicitat l’aniversari a tots els valencianistes.

“En el Camp d’Algirós va nàixer un sentiment que es va fer etern. Un sentiment, que té algo especial: La grandesa d’aquest escut, el so de Mestalla, nota el pas i el pes de la història en cada racó d’aquest club centenari. 105 anys atrevint-nos a somniar. Nascuts al Bar Torino per a dir-li al món que havíem arribat per fer història. Des dels primers gols celebrats, a l’històric triplet del que es compleixen 20 anys. Una família com la que hui formen, amb ADN València CF. Celebrem tots junts per aquells que ens van portar fins ací. Pels aficionats que ens ajuden amb els seus crits d’ànim a lluitar per cada baló. Celebrem pel nostre passat, el nostre present i el nostre futur. Pels gols celebrats per Mestalla, Madrid, Brussel·les, Sevilla, Göteborg, Mònaco. Pels dies d’emoció que ens queden per viure. Sobretot per les nits, perquè… quan arriba la nit, tots som el València. Feliç aniversari, valencianistes!”