Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València CF, atent a la situació de Juan Cuadrado

Per Marc Santiago · 14 Juny, 2023

L’internacional amb Colòmbia, Juan Cuadrado és un dels futbolistes que protagonitzarà el pròxim mercat estiuenc sense cap classe de dubte. El jugador de la Juventus finalitza contracte aquest 30 de juny i quedarà lliure per a firmar per qualsevol equip. Amb trenta-cinc anys encara és capaç de rendir a bon nivell i el seu futur podria estar prop del València.

Segons informa La Gazzeta dello Sport, el futbolista colombià estaria interessat en recalar en el futbol espanyol i el València podria estar atent a la seua situació. Si bé no seria una prioritat per al club, ja que primer haurien de donar eixida a diversos jugadors per a quadrar el marge salarial, el València podria estar interessat en el jugador si es presentara l’oportunitat. Cuadrado podria ocupar una posició al centre del camp, on el club valencianista està necessitat d’efectius.

Altres equips també estarien interessats, com és el cas del Fenerbahçe de la lliga turca, qui estaria prop de firmar a Montella com a entrenador, el qual ja va dirigir Cuadrado en la Fiorentina. El jugador preferiria provar sort en una lliga més competitiva com l’espanyola, però l’oferta del futbol turc seria més suculenta.