ACTUALITAT  

El València CF activa el pla de les renovacions

Per Josep Prats · 19 Novembre, 2019

El conjunt de Mestalla activa les renovacions. El club ha posat la maquinària en marxa per a blindar el contracte de Garay, a més de Carlos Soler i Ferran. Després de l’eixida de Mateu Alemany, el club ha activat assumptes pendents que tenen prioritat per la importància dels futbolistes en l’estratègia de l’entitat a llarg i curt termini.

La renovació més urgent és la d’Ezequiel Garay. El defensa argentí és indiscutible per a Celades i amb 33 anys, està quallant la temporada més regular des de la seua arribada. Segons va informar SER Deportivos, el València ha reactivat les conversacions amb l’argentí. El central va mostrar el seu disgust per l’acomiadament de Marcelino, però la seua continuïtat no està descartada i segons l’emissora Murthy li havia oferit un contracte de dos anys més.

D’altra banda, Soler i Ferran acaben contracte en juny de 2021 i s’ha entrat en una fase que el València no pot perdre més el temps. Per això, ja han iniciat el pla per a ampliar el contracte d’ambdós jugadors. En el cas de Carlos Soler, el jugador té una clàusula de 80 milions i l’objectiu és apujar eixe preu, millorar el seu salari i vincular-lo per dos temporades més, acabant el seu nou contracte en juny de 2023.

També, el futur de Ferran Torres és altra de les qüestions la qual estan treballant des de principis de novembre, ja que va haver-hi un primer contacte entre l’agent del jugador i el València per a blindar al de Foios, el qual ha revalorat la seua figura en les últimes actuacions.